Max Verstappen og Red Bull afslører overraskende ny aftale

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Red Bull har løftet sløret for en stor aftale med Max Verstappen.

Max Verstappen er ikke blot glad for Formel 1. Han er også vild med simracing, hvilket han bruger meget af sin fritid på. Hans store interesse for simracing har medført, at han er blevet en del af ejerkredsen hos Team Redline.

Og netop Team Redline kan glæde sig over en stor nyhed, da de har indgået et samarbejde med Oracle Red Bull Sim Racing.

De er begge regerende mestre indenfor simracing. Med denne fusion får Oracle Red Bull Sim Racing både nyt navn og logo. Ifølge GPFans understreger det deres mission om at dominere motorsport.

Team Redline har over to årtiers succes med simracing, hvorfor de skal stå i spidsen for præstationsdelen af Oracle Red Bull Sim Racing. Den nye aftale er indgået forud for det kommende Formel 1 Esports Series Pro Championship.

Holdet kommer til at holde fast i deres nuværende kørere og indholdsskabere. Desuden lyder det, at Red Bull nu vil sigte efter at styrke deres position som dominerende kraft på både rigtige og virtuelle baner.

I en pressemeddelelse siger Joe Soltysik, der er holdleder for Red Bulls simracing-hold, at han er ‘begejstret’ for den store fusion.

“At slå os sammen med et af de mest gennemførte hold i simracing-historien, er en mulighed, vi er glade for at gribe. Jeg er usædvanligt ivrig efter at udforske det enorme potentiale i vores samarbejde,” sagde han.

Verstappen er ikke blot en del af ejerkredsen hos Team Redline. Han er også en af kørerne på holdet, og deltager derfor jævnligt i forskellige simracing-løb med holdet.

Og det er naturligvis hans forbindelse til Red Bull, der har hjulpet med at få denne store aftale i stand.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023