Max Verstappen: ‘Ønskede faktisk aldrig, at han skulle forlade os’

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Max Verstappen lægger ikke skjul på, at han gerne vil have Daniel Ricciardo tilbage til Red Bull.

Red Bull-stjernen Max Verstappen er klar til at byde Daniel Ricciardo tilbage til holdet. Han har afsløret, at han ikke ønskede, at han skulle forlade dem i første omgang.

Ricciardo forlod Red Bull i slutningen af 2018. Det skyldes, at han følte, at holdet havde mere fokus på Verstappen.

Den australske racerkører skiftede derfor til Renault, hvor han blev deres primære kører. Her nåede han aldrig det niveau, han håbede, og skiftede senere til McLaren.

Efter skiftet til McLaren, gik det for alvor den forkerte vej for australieren. Det endte derfor med, at han fik sin kontrakt ophævet efter kun to sæsoner.

Forud for denne sæson vendte han tilbage til Red Bull som reservekører. Nu bliver han udlånet til AlphaTauri resten af sæsonen, hvor han skal afløse fyrede Nyck de Vries.

Ricciardo har et mål om at bevise sit værd, så han kan stjæle sit Red Bull-sæde tilbage. Formår han at gøre det, kommer det til at være på Sergio Perez’ bekostning.

Perez står uden kontrakt i udgangen af næste sæson, og har på det seneste ikke præsteret specielt godt.

Verstappen har et godt forhold til Ricciardo, og byder et gensyn velkomment. Han understregede dog, at det skal være under de rigtige omstændigheder.

“Jeg ønskede faktisk aldrig, at han skulle forlade os,” sagde han til Fox Sports.

“Jeg talte en del med Daniel i sidste uge. Jeg kunne se, at han var meget begejstret, efter at have kørt vores bil. Det er dejligt at have Daniel tilbage i feltet og i familien.”

“Vi kommer rigtig godt ud af det, og hvis Daniel gør det godt, hvor han er nu, så har man selvfølgelig mulighed for at tage et skridt op igen, ikke? Det hele er åbent, for at være ærlig.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023