Max Verstappen nærmer sig endnu en rekord – denne er fra 2002

Foto: Max Verstappen / Getty Images

Max Verstappen har været nærmest ustoppelig i denne sæson, og nu nærmer han sig endnu en rekord.

Red Bull-kører Max Verstappen har allerede slået flere imponerende rekorder i denne sæson. Og intet ser ud til, at han har planer om at stoppe med dette i nærmeste fremtid.

Faktisk kan han slå endnu en rekord efter det kommende løb i Las Vegas. Denne gang er der tale om en relativt ukendt rekord, der blev sat af Michael Schumacher i 2002. Det skriver mediet Formule1.nl.

Det er derfor ikke uden grund, at der i de seneste år har været mange sammenligninger mellem Verstappens og Schumachers dominans.

I sin tid hos Ferrari førte Schumacher verdensmesterskabet hele 37 løb i træk mellem USA’s Grand Prix (2000) og Japans Grand Prix (2002). Denne rekord formåede Verstappen at tangere i Brasilien i denne weekend.

I og med, at han allerede er langt foran i mesterskabet, kommer han til at slå den i Las Vegas. Det er endda ligegyldigt, om han ender med at udgå, da han ikke har brug for flere point.

I Abu Dhabi kommer han også til at udvide rekorden, da han her vil have været i spidsen i 39 løb i træk. Om han kommer til at fortsætte sin stime i næste sæson, er der en god chance for, men det er naturligvis ikke sikkert.

Hans store dominans har betydet, at han har holdt fast i den flotte stime siden 22. maj sidste år. Efter Spaniens Grand prix overtog han nemlig mesterskabsføringen fra Charles Leclerc. Og siden da har ingen formået at overhale ham i mesterskabet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023