Max Verstappen mener at Red Bull traf den forkerte beslutning

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Max Verstappen har givet udtryk for, at han ikke var enig i Red Bulls beslutning om at give ham bløde dæk på.

Red Bull-køreren Max Verstappen blev overhalet af Lando Norris på første omgang i Storbritanniens Grand Prix. Kort tid efter lykkedes det ham dog at genvinde sin position.

Efter at have genvundet sin føring, var han hurtig til at trække fra sine rivaler. Derfor beviste Red Bull igen, at de har skabt en meget dominerende bil.

På trods af, at han undervejs havde en smule udfordring, fik han sikret sig sin sjette sejr i træk. Efter løbet indrømmede han, at det ikke var helt så ligetil, som det havde været tidligere.

“Jeg havde en dårlig start med meget hjulspin,” sagde han ifølge Formula1news.co.uk.

“Så jeg måtte arbejde mig op igen til Lando, hvilket tog et par omgange. Derefter tog det også et par omgange at køle dækkene ned igen, fordi Lando kom tilbage til mig igen med DRS.”

Verstappen fik skabt et meget behageligt hul ned til Norris, men da en Safety Car blev sendt på banen, blev der lavet om på dette. Her blev det desuden besluttet, at Verstappen skulle skifte til bløde dæk.

Efterfølgende har den hollandske stjerne stillet spørgsmålstegn ved, om det egentlig var den rette løsning.

“På grund af Safety Car var vi nødt til at træffe beslutningen om, hvilket dæk vi skulle sætte på: det bløde eller det hårde,” sagde han.

“Vi valgte det bløde, hvilket jeg troede var det rette. Men da vi startede, tog det kun 2-3 omgange før jeg indså, at det var svært at holde dem under kontrol på grund af temperaturen.”

Verstappen indrømmede også, at brugen af de hårde dæk kunne have været en bedre mulighed. Det ville have gjort det muligt for ham at presse hårdere.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023