Max Verstappen kan overgå Alain Prosts rekord i 2023

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Max Verstappen har en mulighed for at overgå Alain Prosts rekord i denne Formel 1-sæson.

Red Bull-stjernen har selv en tro på, at det er muligt for ham at overgå Alain Prost og Sebastian Vettels rekorder i denne sæson.

Hvis det skal være muligt, kræver det naturligvis, at han fortsætter med at præstere. I skrivende stund kan han bryste sig af at have vundet 49 løb i Formel 1.

Desuden har han også vundet sit tredje verdensmesterskab i træk. Det gjorde han med sin 2.-plads i sprintløbet i Qatar. Dagen efter kørte han sig til sin 14. løbssejr i denne sæson.

Prost opnåede i alt 51 løbssejre i sin karriere, mens Vettel havde vundet 53 løb, da han trak sig tilbage i slutningen af 2022-sæsonen.

Hvis Verstappen skal være den mest vindende kører i Formel 1-historien, er der stadig lang vej. Blandt andet skal han Michael Schumacher med sine 91 sejre. Ligeledes skal han også forbi Lewis Hamilton, der har vundet 103 løb i Formel 1.

Den hollandske stjerne har fortsat planer om at køre frem til slutningen af 2028-sæsonen. Derfor er det teoretisk set muligt for ham at blive den mest vindende kører i historien.

“Jeg ved, at der er et ret stort hul fra 3.- til 2.-pladsen. Jeg håber, at jeg måske i min karriere ender et sted derimellem. Det ville være rart,” sagde Verstappen ifølge RacingNews365.

“Men jeg ved det ikke. Det afhænger meget af, hvad der kommer til at ske i de næste par løb og de næste par år. Jeg ved ikke, hvor længe det her kommer til at vare.”

“Jeg nyder øjeblikket, og det mener jeg også er meget vigtigt. Jeg har opnået mere, end jeg nogensinde kunne have drømt om. Jeg har sat nogle mål, som jeg ønskede at opnå i F1, ikke? Så jeg elsker øjeblikket.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023