Max Verstappen gnider salt i såret på Lewis Hamilton: Tæt på kæmpe ‘payday’

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Max Verstappen er godt på vej til at vinde sit tredje Formel 1-mesterskab i træk, hvilket koster Lewis Hamilton en enorm sum penge.

Den hollandske Red Bull-kører har en solid føring i den samlede stilling i denne sæson. I skrivende stund har han en føring på 125 point ned til Sergio Perez på 2.-pladsen.

Han har vundet de seneste otte løb i træk, og har ikke planer om at stoppe. Derfor er der også udsigt til, at han inden længe vil kunne blive kåret som verdensmester igen.

Ifølge Express kan han ikke blot glæde sig over endnu et mesterskab. Han kan også se frem til at få nogle heftige præstationsbaserede bonusser udbetalt.

Omvendt kan det koste Hamilton rigtig mange penge, at Verstappen igen vinder mesterskabet. Da han har vundet de seneste to mesterskaber, har han allerede kostet Hamilton 30 millioner pund.

I hans nuværende kontrakt med Mercedes, har Hamilton fået indskrevet en bonus, der sikrer ham 15 millioner pund ved at vinde mesterskabet.

Formår Verstappen at stjæle mesterskabet fra Hamilton for tredje gang i træk, vil han i alt have kostet ham 45 millioner pund. Dette svarer til næste 400 millioner kroner.

Derudover er hollænderen også blevet den bedst betalte kører i feltet, da han har en garanteret løn på 43 millioner pund. Det skriver Daily Mail, der også rapporterer, at han har nogle solide bonusser.

Ifølge Marca fik han i 2021 en bonus på hele 12 millioner pund, da han vandt mesterskabet. Han underskrev en ny kontrakt sidste år, og i denne er der sandsynligvis også en indskrevet en bonus for at vinde mesterskabet.

Derfor kan han forventeligt hæve sin årsløn til over 50 millioner pund i denne sæson, hvilket svarer til godt og vel 440 millioner kroner.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023