Max Verstappen forvirret over sjældent problem hos Red Bull

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Under løbet i Austin blev Max Verstappens bil ramt af problemer, hvilket har været en sjældenhed de seneste år.

Max Verstappen sikrede sig sejren på Circuit of the Americas i Austin, men ikke uden problemer. Flere gange måtte han bl.a. bede ingeniør Gianpiero Lambiase om ikke at tale til ham, når han bremsede.

Den hollandske racerkører var i front det meste af løbet. I slutningen var han dog tæt på at blive indhentet af Lewis Hamilton, der på et tidspunkt havde kun 1,5 sekunder op til ham.

Efter løbet forklarede rådgiver Helmut Marko, at der var monteret nye bremseklodser på bilen. Angiveligt skulle dette have forårsaget de problemer, som Verstappen oplevede.

“Vi fik en god start. I første omgang prøvede jeg at være tålmodig, men at følge med så længe, gjorde lidt ondt på mine dæk,” sagde Verstappen ifølge RacingNews365.

“Samtidig kæmpede jeg virkelig meget med mine bremser i forhold til sprintløbet. Så jeg kunne ikke være god ved dem og dækkene under nedbremsning. Det var meget inkonsekvent.”

“Det fortsatte hele løbet og var en stor faktor, fordi jeg aldrig havde ret meget selvtillid, når jeg bremsede.”

“Men som hold havde vi den rigtige strategi, og som hold slog vi til på det rigtige tidspunkt. Og på grund af det, kan vi arbejde os fremad.”

“Jeg håbede på lidt mere tempo, for i sprintløbet var vi mere konkurrencedygtige. Fra første omgang havde jeg problemer, og det var det eneste, vi ændrede. Det gjorde løbet meget vanskeligt, og jeg kunne ikke komme ovenpå.”

“Det er meget sjældent at have det i Formel 1, og det gjorde det bare lidt sværere. Da jeg først var i front, var afstanden okay. Men med et par omgange tilbage, passerede jeg nogle backmarkers, og mine dæk føltes ikke så gode.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023