Max Verstappen forbereder sig på unik Formel 1-udfordring

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Max Verstappen har indrømmet, at han ser frem til den ‘unikke’ udfordring i Canadas Grand Prix, som bliver kørt på Circuit Gilles Villeneuve denne weekend.

Hollandske Max Verstappen vandt løbet i Quebec sidste år, hvilket var den første afvikling af begivenheden siden 2019. I denne weekend fik man et indtryk af den dominans, der var på vej fra Red Bull og Verstappen.

Verstappen havde kun sikret sig pole-position i et ud af de otte tidligere løb i sæsonen. I Canada fik han lavet om på dette, da han fik sat den hurtigste omgangstid i kvalifikationen.

Alligevel var det ikke helt starten på hans dominans. De to efterfølgende løb blev nemlig vundet af Carlos Sainz og Charles Leclerc. Derfra gik det dog stærkt, da han vandt ni ud af de næste 11 løb, og dermed sikrede sig verdensmesterskabet.

Fernando Alonso og Lewis Hamilton er de eneste andre tidligere vindere af løbet i Canada, som stadig er en del af feltet.

“Det er altid rart at vende tilbage til Montreal,” sagde Verstappen ifølge GPFans.

“Det er en fantastisk by, og fansene er fantastiske. Banen er meget unik, fordi du faktisk kommer til at køre med nogle gamle kanter, og landskabet er også ret cool.”

“Bilens opsætning skal være balanceret mellem hastighed og at kunne klare kanterne godt. Vi skal finde en god balance. Selvfølgelig er sidste års sejr stadig i mine tanker, så forhåbentlig kan vi gøre noget lignende denne weekend.”

Vinder han eller Sergio Perez i Canada, vil Red Bull have vundet otte løb i træk. Dermed kommer de til at tangere Mercedes, de ri 2019 vandt otte løb i træk.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023