Max Verstappen er ikke begejstret for det: ‘Gør mine ting og smutter igen’

Foto: Clive Rose/Getty Images

Red Bull-stjernen Max Verstappen lægger ikke skjul på, at han ikke er vild med det.

Max Verstappen er kendt for at være en mand, der siger sin mening. Og det har han også gjort om det kommende løb i Las Vegas.

Ifølge RacingNews365 ser han ikke ligefrem frem til at køre i Las Vegas. Derimod ser han det mere som noget, han er nødt til at deltage i.

“Først og fremmest mener jeg, at vi er der mere for showet end for selve løbet, når vi ser på layoutet af banen. Men jeg tænker egentlig ikke så meget over det. Jeg er mere sådan: ‘Jeg tager derhen, gør mine ting og smutter igen’,” sagde han.

Han blev også spurgt om, hvorvidt han mener, at løbet i Las Vegas kan skabe værdi for Formel 1. Det havde han dog ikke noget klart svar på, da det afhænger, hvordan man anskuer det.

“Afhænger af hvem eller for hvad. Måske ikke i form af selve løbet, men måske i form af potentielle partnere til Formel 1 og hele showet omkring det. Men det er ikke noget, jeg er specielt optaget af,” sagde den hollandske stjerne.

Verstappen har også tidligere givet udtryk for, at han ikke er meget for at køre i Monaco. Han mener primært, at løbet er i kalenderen på grund af showet og de smukke billeder.

Men alligevel mener han ikke, at man kan sammenligne de to løb. Det skyldes primært, at Monaco i mange år har været en fast del af Formel 1.

“Monaco er selvfølgelig også et stykke Formel 1-historie. Selve stedet… I sidste ende vil alle gerne være i Monaco som kørere. Det kan man ikke rigtig sammenligne,” sagde han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023