Max Verstappen diskvalificeret fra løb efter hævnaktion mod rival

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Max Verstappen er ikke typen, der dropper racerløb, når der er friweekend i Formel 1. Derimod kaster han sig ofte over simracing.

Selvom der ikke har været afviklet et Formel 1-grandprix i denne weekend, har Max Verstappen alligevel formået at trække overskrifter.

Den hollandske racerkører bruger ofte sin tid på simracing, når han ikke kører Formel 1. I denne weekend deltog han i iRacing Golden Toast GP, der er et tre timer langt løb på Spa med GT3-biler.

Det hele gik egentlig, som det skulle for Verstappen. Omtrent halvvejs gennem løbet, skete der dog noget, han ikke var tilfreds med.

Da en gruppe biler, herunder Verstappen, kørte mod La Source, blev han ramt bagfra af Sven-Ole Haase. Det medførte, at både Verstappen og hans Team Redline-holdkammerat blev sendt ud af banen.

Det ødelagte Verstappens løb, hvorfor han besluttede sig for, at han ville have sin hævn.

Han fik indhentet den samme gruppe biler, som han kørte ved tidligere, ved Eau Rouge/Raidillon og dernæst mod Le Combes. Her var det tydeligt at se, at han havde i sinde at gøre noget.

Da kameraet derefter klippede over til Verstappen, sagde kommentatoren følgende: “Det her bliver grimt. Giv det et sekund. Bare vent, bare vent.”

Kort tid efter var Verstappen lige bag Haase, hvorefter han kørte direkte ind i ham. Det resulterede i, at de begge blev kørt af banen, og at hans rival blev sendt ind i barriererne.

Derfor blev der straks vist det sorte flag for Verstappen, hvilket betyder, at han blev diskvalificeret fra løbet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023