Max Verstappen bekræfter overvejelser om at forlade Red Bull for et andet F1-team

Foto: Dan Istitene -Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Max Verstappen har udtalt sig om det faktum, at han potentielt kan forlade Red Bull til fordel for et andet Formel 1-hold.

Den hollandske racerkører har afsløret, at han har overvejet at forlade Red Bull til fordel for et andet hold i Formel 1.

Den dobbelte verdensmester er godt på vej mod at finde sit tredje mesterskab med Red Bull. Nu har han afsløret, at han ikke altid har været så stålfast omkring idéen om at få succes med Red Bull.

I 2021 kunne han realisere sin drøm om at blive verdensmester. Mesterskabet stjal han for næsen af Lewis Hamilton i sæsonens sidste løb, efter en meget kontroversiel beslutning fra løbsdirektør Michael Masi.

Sidste år kørte han sig til endnu et verdensmesterskab, og i denne sæson ligner han allerede nu en klar vinder af mesterskabet.

Men Verstappen har afsløret, at han tidligere har gjort sig tanker om, hvordan det ville være at køre for et andet hold. Han er dog endt med at indse, at Red Bull er det bedste sted for hans udvikling.

“Selvfølgelig har jeg nogle gange spekuleret på, om det hele vil fungere. Jeg har nogle gange haft tanken: ‘Måske skulle jeg skifte hold’. Men samtidig udviklede jeg mig meget som kører,” sagde han til RacingNews365.

Verstappen sluttede foran Lando Norris ved sidste weekends grandprix på Silverstone. Verstappen er stor fan af briten og hævder, at han ville have vundet, hvis han havde en bedre bil.

“Det er desværre sådan Formel 1 fungerer. Hvis Lando havde været i en løbsvindende bil, ville han have vundet. Så enkelt er det,” lød det fra ham ifølge Express.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023