Max Verstappen bad om en kørestol kort efter sejren i Qatar

Foto: Clive Rose/Getty Images

Formel 1-verdensmester Max Verstappen bad om at få en kørestol kort efter sin sejr ved Qatars Grand Prix.

Da han trådte ind i kølerummet få minutter efter sin sejr ved Qatars Grand Prix, bad Max Verstappen om at få en kørestol. Det skyldes naturligvis, at de hårde forhold havde ramt kørerne hårdt.

Red Bull-stjernen havde allerede sikret sig sit tredje verdensmesterskab, men det ændrede ikke på, at han også søndag var kommet for at vinde. Og det formåede han at køre, da han kørte over målstregen før Oscar Piastri og Lando Norris.

Selvom han kunne glæde sig over at have tilføjet endnu en løbssejr til sit flotte CV, tog det hårdt på ham. Da kørerne krydserede målstregen, lød temperaturen på 32 grader, mens luftfugtigheden kun gjorde det endnu værre for kørerne.

Flere af kørerne var hårdt ramt, hvilket også gjorde sig gældende for Verstappen. Det fik man blandt andet at se i hans interview efter løbet, da han ganske enkelt dryppede af sved.

I kølerummet smed han sig på gulvet, hvilket Piastri også gjorde. For at lave en smule sjov med situationen, bad Verstappen om at få en kørestol leveret.

“Er der nogen, der har en kørestol?” lød det fra den hollandske stjerne, der har kontrakt med Red Bull helt frem til 2028.

Både Piastri og Norris indrømmede efter løbet, at de kæmpede en brav kamp med varmen i deres biler. Derfor valgte de også at tage sig god tid til at køle ned, inden det var tid til at træde ud på podiet.

Norris fik endda en flaske vand hældt ud over sig, efter at være steget ud af bilen. Og Mercedes-køreren George Russell løb også lidt af en risiko. Han valgte at fjerne hænderne fra rattet ved 190 km/t, for at åbne sit visir.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023