Max Verstappen afslører: ‘Disse har de bedste kørere blandt alle F1-teams’

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Max Verstappen er fortsat den mest dominerende kører i Formel 1, men der er også andre dygtige kørere i feltet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Max Verstappen i de seneste sæsoner har været den klart mest dominerende kører i Formel 1.

Bag ham befinder sig et helt felt, der har svært ved at følge med. Men det ændrer naturligvis ikke på, at der også findes flere andre dygtigere kørere i feltet.

Red Bull befinder sig komfortabelt i front, men bag holdet er der en intens kamp i gang mellem McLaren, Mercedes og Ferrari. Desuden er Aston Martin også med i kampen, men er i fare for at miste deres 4.-plads til McLaren.

“McLaren har taget store skridt fremad hele året rundt,” siger Verstappen ifølge GPBlog.

“Jeg tror, ​​at de som hold nok er de mest konsekvente sammenlignet med de andre bag os. Derudover synes jeg, de har de bedste kørere af dem alle. De fungerer rigtig godt. Det bliver interessant sidst på året, men jeg tænker også på begyndelsen af ​​næste år, hvor vi ser, hvor alle er.”

Han mener derfor, at det er hhv. Lando Norris og Oscar Piastri, der er de dygtigste blandt rivalerne. Begge kørere har bestemt også bevist deres værd på det seneste, men alligevel har ingen af dem været i nærheden af at tage en løbssejr fra Verstappen.

Han fortæller også, at Red Bull ikke kommer til at blive taget på sengen i forhold til den kommende sæson. Det er nemlig allerede et stykke tid siden, at de besluttede at flytte deres fokus til 2024-sæsonen.

“For vores vedkommende kan vi forsøge at forbedre noget i år, men vi er selvfølgelig primært optaget af næste år,” siger Verstappen.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023