Magnussen og Hülkenberg optimistiske om Haas-opgraderinger trods manglende point

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg er optimistiske, selvom det ikke blev til point i Austin.

Haas lavede ændringer på begge deres biler forud for løbet i Austin. Derfor blev både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg nødt til at starte fra pitlane.

Efter løbet er de begge blevet interviewet til Formel 1’s hjemmeside. Her fortæller de, at de er optimistiske omkring deres nye opgraderinger, selvom det ikke blev til point.

“Ja, det gjorde den. Det føltes bestemt bedre. Jeg synes også, at den relative præstation så meget mere lovende ud end i går,” sagde Hülkenberg efer løbet.

“Men det kom selvfølgelig med den pris, at vi startede helt bagerst. Jeg føler, at hvis vi havde en anstændig kvalifikation og havde kvalificeret os et sted midt i feltet, ville vi måske have været i stand til at kæmpe om point i dag.”

“(Yuki, red.) Tsunoda var kun 10 sekunder foran mig til sidst. Så nogle positive og opmuntrende tegn, men på samme tid var det stadig svært derude.”

Han blev også spurgt om, hvorvidt deres opgraderinger fik ham til at se mere positivt på løbet i Mexico.

“Ja. Det er klart, at der nu er et Grand Prix under vores bælte. Derfor er der meget at gå igennem og analysere, så vi kan lære af det,” sagde han.

“Selvfølgelig er jeg glad for, at ændringerne gav pote og var positive. På vej til Mexico, håber jeg, at vi kan optimere omkring det og stadig få lidt mere ud af det.”

Magnussen var også positiv omkring ændringer, som blev indført på bilen. Dog gjorde han det klart, at Haas fortsat ikke hurtige nok til at kunne kæmpe med om pointene.

“Jeg synes, at løbet var bedre på grund af de ændringer, vi lavede. Det var stadig ikke nok, da vi ikke var hurtige nok. Jeg sluttede i den position, som jeg ville være startet fra. Vi skal finde mere, men vi lever til at kæmpe en anden dag,” sagde han.

“Det føltes bedre i dag efter at have lavet ændringerne. At sætte mere downforce på, var bestemt en bedre opsætning, men det var stadig ikke nok.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023