Lewis Hamiltons reaktion på personligt spørgsmål: ‘Det vil jeg helst ikke gå for meget ind i’

Foto: Shutterstock

Lewis Hamilton har svaret på, hvad han selv beskrev som ‘et personligt spørgsmål’ om, hvorvidt hans selvtillid har lidt et knæk.

Mercedes-kører Lewis Hamilton har ikke haft den sæson, som han havde drømt om. Til gengæld fik han en mindre oprejsning under Ungarns Grand Prix, hvor han vandt sin første pole-position siden 2021.

Forud for Belgiens Grand Prix er han blev spurgt, om det har påvirket hans selvtillid, at han ikke længere er den regerende verdensmester.

“At du har vundet pole-position igen, betyder naturligvis meget. Du sagde bagefter, at du havde stillet spørgsmålstegn ved, om din egen form var faldet over det seneste år,” lød det fra Sky F1’s Craig Slater, der fortsatte:

“Jeg spekulerer bare på, om du på noget tidspunkt i denne sæson har følt, at du måske har mistet noget, som du ikke ville få tilbage? Eller har du altid været sikker på, at du kan genfinde dit bedste niveau?”

Det varede et stykke tid, inden Hamilton gav sig til at svare på spørgsmålet fra Slater. Først og fremmest pointerede han dog, at det var et ganske personligt spørgsmål.

“Jeg ved det ikke. Jeg synes, det er lidt af et personligt spørgsmål, og jeg vil nok ikke gå for meget ind i det,” sagde han ifølge Crash.net.

“Men jeg synes, at jeg det seneste år har haft det svært med den bil, vi har haft. Især sidste år, hvor jeg ikke befandt mig i symbiose med den bil, vi havde bygget.”

“Derfor kunne jeg ikke levere med det potentiale, som jeg ved, jeg er i stand til. Når du bliver hæmmet af balancen, er det ens for så mange kørere.”

“Målet er at styre retningen af udviklingen, så du på sigt kan vise dit potentiale, og hvad du er i stand til.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023