Lewis Hamiltons kommentar om Lando Norris siger alt

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Lando Norris kørte sig til en flot andenplads i Storbritanniens Grand Prix på Silverstone, hvilket han har høstet stor anerkendelse for.

Lewis Hamilton har gjort det meget klart, hvad han synes om Lando Norris. Det har han gjort i kølvandet på McLaren og Norris’ store succes på Silverstone.

Hamilton og Norris var de første britiske racerkørere, der stod på podiet siden 1999. Dengang stod David Coulthard øverst på podiet, mens Eddie Irvine sikrede sig en andenplads.

Søndag var det Norris’ tur til at stå på podiet, efter at have kørt sig til en andenplads. Ved sin side havde han landsmanden Hamilton, der fik en tredjeplads.

Norris har tidligere været på podiet, men det har ikke været en tilbagevendende begivenhed hver weekend. I alt har han vundet fem tredje- og en enkelt andenplads.

Den 23-årige stjerne har kørt 92 løb i Formel 1, men han har endnu ikke kørt sig til en sejr. Han var meget tæt på at opnå dette i 2021, inden han fik sit løb ødelagt af regnvejr.

Anderledes forholder det sig for Hamilton, der er den mest vindende kører i Formel 1-historien. I alt kan han bryste sig af at have vundet 103 løb. Det er dog et tal, der ikke er blevet større siden december 2021 i Saudi-Arabien.

Den 38-årige brite understregede efter løbet på Silverstone, at han ‘helt sikkert’ ser Norris som ‘en fremtidig verdensmester’. Ifølge Express sagde han dette til publikum, da de få timer efter løbet stod på scenen, for at blive fejret.

Der er ikke mange, der er mere kvalificerede til at udtale sig om dette, end netop Hamilton. Han af alle kører ved, hvad der skal til, for at blive verdensmester i Formel 1.

Selvom Norris fortsat venter på sin første sejr, har Hamilton spået ham en stor karriere. Dette vidner om, at han tydeligvis har fået øjnene op for den unge brites store talent.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023