Lewis Hamiltons frygt kan være ovre efter F1-boss sender advarsel til Max Verstappen

Foto: Rudy Carezzevoli/Getty Images

Lewis Hamilton skal måske ikke vente meget længere, før han igen begynder at kunne konkurrere med Max Verstappen om løbssejre.

Lewis Hamilton har hele denne sæson forgæves forsøgt at indhente Max Verstappen i front. Den britiske racerkører har dog ikke haft en bil, der har været god nok til at nå dette.

Nu lyder det dog, at han måske ikke skal vente meget længere, før det bliver muligt. FIA-direktør Nikolas Tombazis forventer nemlig, at Red Bulls dominans stille og roligt vil forsvinde i løbet af de kommende måneder.

Verstappen har formået at køre sig til et forspring på 69 point ned til Sergio Perez i den samlede stilling. Derfor virker det til, at det blot er et spørgsmål om tid, før han igen kan lade sig kåre som verdensmester.

Selvom den hollandske kører har stor succes i denne sæson, er der nu givet fornyet håb til Hamilton. Det vil i hvert fald være tilfældet, hvis Tombazis har ret i, at Red Bull snart vil være på niveau med Mercedes, Ferrari og Aston Martin.

Den 55-årige direktør i FIA har udtalt til mediet Corriere della Sera, at han ikke vil være overrasket, hvis det sker. Her henviser han især også til, at holdene vil forsøge at skabe samme sidepod-design, som Red Bull har haft succes med.

“Når vi trækker Red Bull til side, er alle andre tætte. Og jeg tror, at det blot er et spørgsmål om tid, før forskellen i præstationen er væk,” sagde han.

“Måske vil det blive opnået i løbet af de næste par måneder, måske bliver det tidligt næste år. Næsten alle går mod Red Bulls tekniske koncept. Endda Mercedes og Ferrari.”

“Vi håber at se meget tætte verdensmesterskaber igen, som det var i 2021, men vi kan ikke skabe dem kunstigt. Vi kan ikke kæmpe mod nogles evne til at gøre et bedre stykke arbejde end andre. Det må indrømmes, at der er nogle, der har gjort det bedre med disse regler.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023