Lewis Hamiltons far nævnt som “repræsentant” i Red Bull-drama

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Der har været en del drama mellem Lewis Hamilton og Red Bull i de seneste dage.

Lewis Hamilton har været centrum i en rygter historier, der har floreret på det seneste. Det hele er blevet startet af Red Bull-boss Christian Horner, der har afsløret, at der har været dialog mellem Red Bull og Hamilton.

Nu er det også kommet frem, at det skulle have været Hamiltons far, der har været den ‘repræsentant’, der har talt med Red Bull.

En talsmand for Red Bull har over for BBC bekræftet, at det var Anthony Hamilton, der tog kontakt til holdet.

Det kan dog virke en kende underligt, da han ikke officielt er agent eller lignende for sin søn. Det kan være årsagen til, at der har været forskellige forklaringer fra hhv. Red Bull og Hamilton på det seneste.

Horner har tidligere hævdet, at der var en repræsentant for Hamilton, der tog kontakt til ham tidligere på året. Her skulle denne repræsentant have forhørt sig om muligheden for, at Hamilton kunne få et sæde hos Red Bull.

Hamilton har hele tiden nægtet dette, men nu er hans far blevet udpeget som repræsentant. Han har tidligere været en del af holdet omkring Hamilton, men det er han ikke mere. I den spæde start fungerede han dog som manager for sin søn.

Tilbage i 2010 blev det bekræftet, at han ikke længere var manager for Lewis. Alligevel lyder det nu, at han har været i dialog med Red Bull, men uden at det blev konkret.

I sidste ende skrev Hamilton under på en toårig aftale med Mercedes. Det betyder, at han er en del af holdet i de næste to sæsoner.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023