Lewis Hamilton: Tiden er ved at løbe ud for Mercedes

Foto: Shutterstock

Lewis Hamilton mener, at tiden er ved at løbe ud for Mercedes.

Mercedes-stjernen Lewis Hamilton mener, at Mercedes kan være med i forreste del af feltet i Mexico Citys Grand Prix. Derudover vil de kun have én anden chance for at vinde et løb i denne sæson.

Mercedes har endnu ikke vundet et løb i denne sæson. Red Bull har været så dominerende, at Ferrari er det eneste andet hold, der har taget en sejr. Det gjorde de i Singapore, hvor Carlos Sainz var den første mand over målstregen.

I USA havde Hamilton et stærkt tempo gennem hele løbet, og krydsede stregen som nummer to. Efter løbet blev han dog diskvalificeret for en teknisk overtrædelse. Dermed mistede han ikke blot sin 2.-plads, men også de optjente point.

Da der kun er fem løb tilbage i denne sæson, er der kun få chancer for en Mercedes-sejr i år. Hvis det skal ske, så skal det ske i enten Mexico og Brasilien, lyder det fra den rutinerede brite.

“Jeg synes bestemt, det altid er svært at kunne sige: ‘Det bliver godt her, det bliver godt der’,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Vi har taget et skridt fremad. Og i løbet af de næste fire løb kan jeg ikke forudsige, hvor vi kommer tættere på, eller hvor vi måske er længere væk.”

“Jeg mener, vi var tæt på her sidste år. Så forhåbentlig kommer vi en lille smule tættere på denne weekend. Hvis vi rammer plet med strategien denne weekend, kan vi måske virkelig tage kampen op mod dem (Red Bull, red.).”

Mercedes’ eneste sejr i sidste sæson kom i Brasilien, hvor George Russell var først over stregen.

“Brasilien var en fantastisk bane for os sidste år. Hvis det viser sig, at vi er tættere på igen der, er det to meget stærke løb for os,” sagde Hamilton.

“Når vi tager til Abu Dhabi, tror jeg, at kløften bliver større igen. Så det er de næste to, hvor jeg tror, vi har vores bedste chance.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023