Lewis Hamilton taber Mercedes kontraktstrid

Foto: Toto Wolff og Lewis Hamilton / Getty Images

Lewis Hamilton ser ikke ud til at få den aftale, han gerne vil have, efter at have forhandlet med Mercedes.

Lewis Hamilton siges at have ‘tabt’ kontraktforhandlingerne med Mercedes, da den syvdobbelte verdensmester angiveligt ikke får, hvad han vil have.

På det seneste har der været stor tvivl om Lewis Hamiltons fremtid. Den britiske stjerne har endnu ikke underskrevet en ny kontrakt, selvom hans nuværende aftale udløber efter denne sæson.

Forhandlingerne mellem Hamilton og Mercedes har været igangværende i lang tid, men de siges at nærme sig sin afslutning.

Ifølge Daily Mail ser det dog ikke ud til, at Hamilton har fået hans vilje. Han har ønsket en femårig kontrakt, men det skulle være Mercedes ikke være klar til at give ham.

I Spanien gav både Hamilton og Wolff udtryk for, at en ny aftale kun var få dage væk. Nu er der gået flere uger siden, og der er endnu ikke sat en krusedulle på papiret.

I denne weekend gav Wolff igen udtryk for, at han er optimistisk omkring at forlænge med Hamilton. Han forventer, at de kan nå til enighed i løbet af sommeren.

“Jeg er stadig meget sikker på, at det stadig er dage. Vi vil gøre det ordentligt, for at få styr på alle detaljer,” sagde han ifølge Express.

I sidst måned kom det frem, at den 38-årige Hamilton havde krævet en femårig aftale med Mercedes.

Efter sigende skulle der være tale om en aftale, der skulle have en værdi af 250 millioner pund. En kilde har dog hævdet, at det ikke er økonomien, der har været en stopklods i deres forhandlinger.

Desuden har en anden kilde afsløret, at Hamilton ville afvise en kontrakt, hvis han kun kunne få en etårig forlængelse.

I samme ombæring kom det også frem, at holdkammeraten George Russell ville være imod en langsigtet aftale. Han ønsker nemlig ikke at ‘stå i skyggen af sin holdkammerat’.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023