Lewis Hamilton stiller spørgsmålstegn om sin fremtid i Formel 1

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Lewis Hamilton har afsløret, at han har sat spørgsmålstegn ved sin egen fremtid i Formel 1.

Det har ikke været den bedste sæson for Lewis Hamilton i år. Han har ikke været i stand til at kæmpe om mesterskabet, som blev vundet af en suveræn Max Verstappen.

Dette satte tankerne i gang hos den erfarne brite, der stillede spørgsmålstegn ved sin egen fremtid i Formel 1. Det er nemlig mere end to år siden, at han sidst har vundet et løb.

For Hamilton har det været en bitter pille at sluge, at han ikke har vundet et løb i de seneste to sæsoner. Det bliver kun forstærket af det faktum, at han tidligere har vundet mindst ét løb i hele 15 sæsoner i træk.

Flere gange har Mercedes-boss Toto Wolff indrømmet, at de er gået i en forkert retning med deres bil i 2022 og 2023. Det har fået dem til at ændre deres koncept helt og aldeles til næste år. Her vil de ganske enkelt udskifte alle komponenter.

Men på trods af, at bilen ikke har været god, har Hamilton også stillet spørgsmålstegn ved sig selv. Han har kæmpet med tanker om, hvorvidt problemet kan skyldes ham.

“Når du har svære sæsoner som denne, vil der altid være øjeblikke, hvor du siger: ‘Er det mig, eller er det bilen? Har du det stadig? Er det væk?’,” sagde han efter løbet i Abu Dhabi ifølge GPFans.

“Fordi du mangler det… Når magien sker. Når alt samles mellem bilen og dig, og der er den gnist, er det ekstraordinært. Og det er det, du leder efter.”

“Jeg er kun et menneske. Hvis nogen i verden fortæller dig, at de ikke har disse tanker, er de i fornægtelse. Vi er alle mennesker.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023