Lewis Hamilton skaber kontrovers med seneste udtalelser

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Mercedes-kører Lewis Hamilton er havnet i modvind, efter en udtalelse til pressen.

Den tidligere Formel 1-kører Juan Pablo Montoya har kritiseret Lewis Hamilton, fordi briten har beklaget sig over Red Bulls store dominans i Formel 1.

Red Bull har gang i en solid sæson, da de har vundet alle løb i denne sæson. Indtil videre er der blevet kørt 12 løb og tre sprintløb. Alle er endt med en sejr til det Milton Keynes-baserede hold.

Især Max Verstappen har været vigtig for Red Bull, da han har formået at vinde ti ud af 12 løb. De resterende to løb er blevet vundet af holdkammeraten Sergio Perez.

Dette har fået Hamilton til at stille spørgsmålstegn ved, om den store dominans er sundt for Formel 1. Når Verstappen vinder stort set hver gang, er der nemlig ikke meget spænding i sporten.

Det samme har Mercedes-teamchef Toto Wolff udtalt. Han mener, at det er sundt for sporten, at der er konkurrence. I denne forbindelse fremhævede han 2021-sæson, der bød på en intens kamp mellem Hamilton og Verstappen.

“Det gav en lille smule underholdning for alle, og det er ikke tilfældet i øjeblikket,” sagde han ifølge Formula1news.co.uk

Selvom der er flere, der har givet Hamilton og Wolff ret, er Montoya ikke en af dem. Derimod har han i stedet valgt at rette kritik af den britiske racerkører.

“Det er meget fedt at klage, når du ikke vinder,” sagde han til colombiansk presse ifølge Formula1news.co.uk.

“Men da han vandt, sagde han, at bilen ikke havde nogen fordel. Men den fordel, Mercedes havde, var lige så stor.”

“Jeg vil ikke sige, at Hamilton ikke er god. Han er en rigtig god kører, men virkeligheden i denne sport er, at du skal være i den bedste bil.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023