Lewis Hamilton om Mercedes sædeproblemer: ‘Intet jeg kan gøre ved det’

Foto: Taylor Hill/Getty Images

Lewis Hamilton har flere gange i denne sæson beklaget sig over siddepositionen i sin W14. Alligevel er der endnu ikke blevet rettet op på det.

I forbindelse med de to seneste løb, har Mercedes introduceret nye opgraderinger til deres W14. Blandt andet har de fået bedre styr på nogle af deres problemer med hensyn til aerodynamikken.

Mercedes nåede nemlig frem til den erkendelse, at de ikke kunne få deres tidligere koncept til at fungere. Derfor har de valgt at gå i en helt anden retning.

I den første omgang med opgraderinger, var der tale om et nyt gulv og introduktionen af sidepods. Det er første gang i den nye æra, at Mercedes har valgt at bruge dette som en del af deres koncept.

Derudover blev der også introduceret en række mindre opgraderinger i Barcelona. Det viste sig at være en succes, da Lewis Hamilton og George Russell sluttede på en hhv. anden- og tredjeplads.

Selvom bilens præstation på banen er blevet bedre, er Hamilton stadig ikke helt tilfreds. Hans komfort i bilen er nemlig fortsat i bund, da han sidder for langt fremme i forhold til hans præferencer.

Tidligere i år gjorde han det også klart, at han ikke var fan af siddepositionen i bilen. Han har dog indrømmet, at det ikke giver nogen mening at beklage sig over det, da der ikke kan ændres på det.

“Der er intet, du kan gøre ved det. Det er bare sådan det er,” sagde han ifølge F1i.com, da han blev spurgt ind til det.

“De eneste ting, du kan gøre, er i sidste ende at forsøge at bremse rotationshastigheden og stabilisere bagenden. Det er noget, man prøver at gøre med mekanisk balance, men man er bare begrænset med de værktøjer, du har.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023