Lewis Hamilton ødelagde Sergio Perez’ muligheder for point

Foto: Mert Alper Dervis/Anadolu Agency via Getty Images

Sergio Perez har langet ud efter Lewis Hamilton, som han beskylder for at ‘ødelægge’ hans sprintløb på Spa-Francorchamps.

I sprintløbet på Spa-Francorchamps ved Belgiens Grand Prix kolliderede Lewis Hamilton med Sergio Perez. Efterfølgende har Perez rettet kritik af Mercedes-køreren, som han beskylder for at ‘ødelægge’ hans løb.

Kollisionen resulterede i en straf på fem sekunder til Hamilton. For Perez var konsekvenserne større, da han blev tvunget til at udgå, da bilens greb var for ringe.

“Der var stor skade fra kontakten med Lewis,” sagde Perez efter løbet ifølge PlanetF1.

“Han tog hele højre side af bilen. Han beskadigede gulvet og min sidepod, så spillet var ude. Vi mistede for meget greb ved det.”

“Jeg tror, han løb tør for greb og ikke kunne stoppe sin bil. Han kørte ind i siden på mig og beskadigede mit gulv, og det var meget uheldigt.”

“Det så godt ud. Holdet lavede en fantastisk strategi for at vende tilbage. Vi var ved at indhente (Pierre, red.) Gasly lige inden Safety Car kom på banen.”

“Så ja, det så godt ud. Men desværre var det bare alt for sent.”

Derudover rettede han også kritik af Hamilton, da han mener, at han var ansvarlig for at ‘ødelægge’ hans dag.

“Han havde lidt travlt. Du ved, alle havde travlt med at kæmpe sig tilbage. Det er et meget kort løb, så du er nødt til at løbe risici. Men ja, det er ikke rart at få mit løb ødelagt af ham,” sagde han.

“Ja, i morgen ved vi, hvor vi befinder os med bilen. Så vi ser frem til det, og forhåbentlig kan vi genvinde de point, vi tabte i dag.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023