Lewis Hamilton med kodet besked til stædige Mercedes-ingeniører

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Lewis Hamilton er kommet med en kryptisk besked til nogle af Mercedes’ ingeniører.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mercedes ikke har haft nogen chance for at konkurrere med Red Bull i denne sæson. Det samme var tilfældet sidste år, hvor Red Bull også var meget dominerende.

Mercedes-kører Lewis Hamilton håber naturligvis på, at holdet kan finde den yderligere ydeevne, der er brug for. Dette har fået ham til at sende en kryptisk besked til nogle af holdets ingeniører.

“Der er mange ingeniører, som ikke vil kopiere nogen. De vil finde deres egen måde. Men jeg synes, vi er på vej frem. Men jeg har hørt, at Red Bull også gør fremskridt,” sagde Hamilton på et pressemøde.

“Så vi skal være virkelig, virkelig strategiske og virkelig kliniske. Det ved de allerede. Ellers kan vi ikke kæmpe mod de fyre. De er så hurtige på langsiderne, at vi taber to en halv tiendedel i første sving. Men jeg tror på det. Jeg er klar. Hvis vi kan få en bil, der kan matche dem, kommer vi til at have nogle fantastiske kampe næste år.”

Hamiltons tone har ændret sig ved de seneste løb, hvor han i højere grad har forsøgt at være positiv overfor de opgraderinger, som det ‘hårde arbejde på fabrikken’ har resulteret i.

Og selvom det er tydeligt at se, at Mercedes W14 er blevet bedre, er den stadig ikke god nok. Derfor er der stadig stor afstand mellem ham og Max Verstappen bag banen, hvilket også var tydeligt i Mexico.

Skal den britiske stjerne gøre sig forhåbninger om at vinde sit ottende verdensmesterskab i næste sæson, skal der derfor fortsat opgraderinger til.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023