Lewis Hamilton med ‘bekymrende’ indrømmelse om Max Verstappen

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Lewis Hamilton er kommet med en ‘bekymrende’ indrømmelse om rivalen Max Verstappen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Red Bull har været dominerende i denne sæson. Alle løb med undtagelse af ét, er blevet vundet af enten Max Verstappen og Sergio Perez.

Det store spørgsmål er naturligvis, om det kommer til at ændre sig i den kommende sæson. Mercedes har meldt, at de er på vej med en ny bil, hvilket potentielt kan ændre billedet.

I et interview med Metro svarer Hamilton nu på sit syn på den kommende sæson. Her bliver han også spurgt, hvad han kan tage med fra denne sæson..

“Ikke meget. Det har generelt ikke været et godt år. Det faktum, at jeg overlevede det. Det handler nok om det,” lyder det.

Han kommer også med en dyster melding om, hvorvidt Mercedes vil være i stand til at udfordre Red Bull næste år.

“I øjeblikket ved jeg det ikke rigtigt. At Red Bull vinder med 18 sekunder, og de ikke har udviklet deres bil siden august, er bestemt en bekymring,” siger han.

“Vi har lært meget om bilen, og det er kun op til holdet nu. De ved, hvad de skal gøre. Om vi når dertil eller ej, får vi at se.”

Toto Wolff håber naturligvis på, at de kan ændre billedet af sæsonen næste år. Det kræver dog, at de formår at udvikle en mere konkurrencedygtig bil til Hamilton og George Russell.

“Lad os være ærlige. De har et hul, fordi de kom godt fra start med de nye regler. For at indhente det, er det en stort bestræbelse. Forhåbentlig udjævner de sig med deres udvikling og hastighed, og vi kan indhente det,” siger han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023