Lewis Hamilton lover at ændre sig efter ‘skideballe’ fra Toto Wolff

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Lewis Hamilton fik en offentlig ‘skideballe’ af Toto Wolff under Østrigs Grand Prix, hvor han bad ham om at køre bilen.

Flere gange kunne man høre Mercedes-stjernen Lewis Hamilton beklage sig via radioen. I sidste ende medførte det, at han fik at vide, at han skulle fokusere på at køre bilen.

Hamilton havde generelt været frustreret gennem hele løbet, fordi han ikke kunne få bilen til at opføre sig ordentligt. Hans frustrationer kogte dog for alvor over, da han blev idømt en straf på fem sekunder. Dette medførte, at han også begyndte at kræve straffe til andre kørere.

Ydermere måtte hans hold også lægge ører til, at han gentagne gange beklagede sig over sin bil, fordi holdet ikke kunne følge med hverken Ferrari eller McLaren.

Til sidst endte det med, at Wolff følte, at det var nødvendigt at gribe ind. I stedet for at forsøge at pakke tingene ind, valgte han at være meget ligefrem: “Lewis, vi ved, at bilen er dårlig. Kør den venligst.”

Forud for Storbritanniens Grand Prix er Hamilton af flere journalister blevet spurgt ind til episoden. Han har understreget, at hemmeligheden bag det gode partnerskab mellem ham og Wolff er, at de kan være meget direkte overfor hinanden.

Samtidig har han også udtalt, at han vil tage tingene til efterretning, og forsøge at ændre sin måde at kommunikere på via radioen i fremtiden.

“Det bedste ved vores partnerskab er, at vi er direkte med hinanden. Toto er en racerkører, der bare prøvede at opmuntre mig,” sagde han ifølge Formula1news.co.uk.

“Det var hans måde at gøre det på. Jeg har gennemgået mine udtalelser, og hvor jeg var mentalt. Det vil jeg justere i fremtiden.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023