Lewis Hamilton kritiserer igen Max Verstappens dominans

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Lewis Hamilton har rettet kritik af Max Verstappens dominans, hvilket har ført til stor debat. Han står dog ved, hvad han har sagt.

Mercedes-kører Lewis Hamilton har rettet kritik af Max Verstappens dominans i Formel 1. Han har nu forklaret, at han står ved denne kritik. Det gør han, da mener, at det ikke er, hvad fansene gerne vil se.

Hamilton gjorde det klart, at han ikke peger fingre at et bestemt hold. Derfor sagde han også, at den dominerende periode, som han og Mercedes havde, heller ikke var godt. Han henviste her til perioden fra 2014 til 2022, hvor han selv vandt seks verdensmesterskaber.

Han mener ikke, at Formel 1 kan blive ved med at lade det ske af hensyn til sportens fans.

“Jeg har set alle de ting, det er blevet til,” sagde Hamilton til Channel 4 med henvisning til sin indledende kritik af Verstappens dominans.

“Og de siger alle: ‘Du sagde ikke noget, da du dominerede’. Sandheden er, at det er noget, vi har talt om. Vi havde samtaler, og vi har talt om det, selv da vi havde vores dominans.”

“Jeg kan huske, da der var tidspunkter, hvor vi havde rigtig gode kampe med Ferrari. Jeg husker også tidspunkter, hvor vi havde et stort hul, og for mig var det ikke rigtigt.”

“Selvfølgelig ville jeg være forrest, og jeg ville kæmpe. Men at have et halvt sekunds mellemrum til bilen bagved, føles ikke rigtigt. Man ville have tæt racing. Det er det, racerløb handler om.”

“Så jeg tror, de ændrede reglerne, og satte det her budgetloft ind. Det skulle udjævne feltet, og det har det ikke gjort. Så alt, hvad jeg siger, er, at vi bare skal fortsætte med at tale om det.”

“Hvis vi holder fast i tingene, vil det måske være Ferrari, der har flere års dominans. Dernæst vil det være nogle andre. Måske vil det være McLaren, eller måske kommer Mercedes tilbage og igen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023