Lewis Hamilton går glip af 250 millioner kroner på grund af Max Verstappen

Foto: Clive Rose/Getty Images

Max Verstappen er skyld i, at Lewis Hamilton ikke kan polstre sin bankkonto med omkring 250 millioner kroner.

På grund af Max Verstappen, står Lewis Hamilton til at gå glip af i alt 30 millioner pund i de sidste to år af hans kontrakt med Mercedes.

Den britiske racerkørers kontrakt udløber efter denne sæson, men han har endnu ikke underskrevet en forlængelse. Han forhandler med holdet, og teamchef Toto Wolff har hævdet, at en aftale nærmer sig.

Hamilton kunne have tjent mere i de seneste to år af sin aftale med Mercedes. I hans kontrakt er der nemlig indskrevet en bonus, hvis han formår at vinde mesterskabet.

Han skrev under på sin seneste kontrakt i 2021, men siden da har den 38-årige kører ikke vundet mesterskabet. Ifølge Daily Mail er han den næstbedst betalte kører i feltet med en årsløn 240 millioner kroner.

I kontrakten er der også indskrevet en bonus på 125 millioner kroner, som vil udløses, hvis han vinder mesterskabet.

Da Verstappen vandt mesterskabet sidste år, og er på vej til at gøre det samme i år, vil denne bonus ikke blive udløst. Det betyder, at Hamilton er gået glip af hele 250 millioner kroner over de seneste to år.

Den unge Red Bull-kører ligger nummer et i den samlede stilling. Her har han hele 125 point ned til Sergio Perez, der ligger på andenpladsen.

Fortsætter han med at vinde løb, vil det ikke vare længe, inden han igen bliver kåret som verdensmester. Og dermed vil Hamilton igen i år gå glip af 125 millioner kroner.

Det kan dog være sidste gang, at han har en sådan bonus i sin kontrakt. Fremover ønsker han nemlig en højere garanteret indkomst, skriver Express.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023