Lewis Hamilton forbereder til livet efter Formel 1 med Toto Wolff ved sin side

Foto: Clive Mason/Getty Images

Lewis Hamilton ved godt, at han ikke kan være racerkører resten af sit liv. Derfor forbereder han sig på livet efter karrieren.

Mercedes-stjernen Lewis Hamilton har givet udtryk for, at Mercedes-boss Toto Wolff er en mand, han beundrer meget. Han har også krediteret ham for at muliggøre hans vækst som forretningsmand.

I løbet af sin tid hos Mercedes har den syvdobbelte verdensmester Hamilton udviklet sig til at være mere end blot en racerkører. I denne forbindelse er han blevet guidet af Wolff.

Under Wolffs mentorskab har Hamilton begivet sig ud i forskellige forretningsinitiativer. Desuden har han også arbejdet for at gøre Formel 1 mere inkluderende gennem projekter som Mission 44 og The Hamilton Commission.

Venskabet mellem dem er blomstret, strækker sig ud over deres professionelle forhold. Som følge af dette, har Hamilton fået mulighed for at udnytte Wolffs gode forretningssans.

“Toto og jeg er i kontakt hver uge. Hele tiden. Vi er gode venner. Meget, meget gode venner. Vi er holdkammerater. Vi snakker meget om biler, vi hænger ud, når jeg er hjemme igen, og vi spiser frokost,” sagde han ifølge Speedcafe.

“Jeg forsøger altid at lære af Toto som forretningsmand, og han er altid enormt støttende. I kommer til at se nogle ting ændre sig i løbet af de næste par måneder. Måske i starten af næste år.”

“I har allerede set mine fremskridt, og han har været så stor en del af det, idet han er åbensindet og har givet mig lov til at være den, jeg er.”

“Sammen har vi låst op for så meget, og vi har gjort så meget mere end jeg tror noget andet partnerskab i denne sport har gjort.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023