Lewis Hamilton: Første gang jeg har følt det i over to år

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Mercedes-kører Lewis Hamilton var positivt stemt efter fredagens kvalifikation, selvom det ikke blev til en pole-position.

Lewis Hamilton viste et flot tempo under fredagens kvalifikation, hvor han bestemt var en kandidat til pole-position. I sidste ende blev det dog kun til en 3.-plads med blot 0,139 sekunder op til Charles Leclerc på 1.-pladsen.

I denne weekend har Mercedes introduceret et opgraderet gulv på bilen. Ifølge teknisk direktør James Allison vil dette afgøre, om holdet er på ‘rette vej’ til næste år.

Denne udmelding er kommet i kølvandet på Hamiltons udtalelse om, at holdet har brug for ‘de bedste seks måneder udvikling’, hvis de skal kunne udfordre Red Bull i 2024.

Men efter fredagens kvalifikation var Hamilton faktisk positivt stemt over ‘den sidste store opgradering’ fra Mercedes. Han mener nemlig, at det er et skridt fremad for holdet.

“Jeg ved ikke rigtig, om det betyder noget for næste år. Efterhånden som vi fortsætter med at eksperimentere, får vi mere og mere viden om, hvor vi skal hen og hvor vi dirigerer bilens flow,” sagde han ifølge MotorsportWeek.

“Gulvet er ikke meget anderledes. Der er altid en masse hype med et holds opgradering, men resten af bilen er nøjagtig den samme. Og der er masser af områder, hvor vi kan forbedre os”.

“Men det her er en forbedring. Dette er en af de første opgraderinger, som jeg faktisk har kunnet mærke i løbet af de seneste to år.”

“Så det er positivt, men vi har bare brug for to eller tre gange dette niveau for at placere os i en meget konkurrencedygtig tilstand. Og det tror jeg på, at fyrene kan gøre.”

Han mener derfor, at der stadig er et stykke vej, men at der bestemt et bedring at spore for holdet.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023