Lewis Hamilton er åben for at genoplive legendarisk Formel 1-samarbejde

Foto: Clive Rose/Getty Images

Lewis Hamilton har overrasket ved at afsløre, at han er åben for igen at blive holdkammerater med Fernando Alonso.

Hvis en mulighed byder sig, er Lewis Hamilton åben for igen at være et makkerpar med Fernando Alonso. De to stjerne har tidligere været både holdkammerater og rivaler.

I dag er Hamilton og Alonso de to ældste kørere i Formel 1. De har haft en rivalisering, der strækker sig helt tilbage til 2007, hvor førstnævnte fik sin debut i Formel 1.

På et tidspunkt var de tilmed holdkammerater hos McLaren. Det fik dem dog ikke til at lægge deres rivalisering i graven. Tværtimod havde de et stort skænderi, der til sidst endte med, at de gik hver til sit.

Selvom det ikke endte helt godt mellem dem, er Hamilton åben for at forsøge igen. Om det samme er tilfældet for Alonso, kan man kun spå om.

Det ville være et fantastisk makkerpar, hvis Hamilton og Alonso blev samlet på det samme hold. Alligevel tror Hamilton ikke på, at det kommer til at ske.

“Hvis stjerner står rigtigt, så ja. Så ville jeg gerne være på samme hold som Fernando Alonso igen,” sagde den syvdobbelte verdensmester til DAZN.

“Men jeg tror ikke, det kommer til at ske.”

På det seneste har der været spekuleret rigtig meget i Hamiltons fremtid. Hans kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson, og han har endnu ikke underskrevet en ny.

For nylig er han dog kommet med flere hentydninger om, at han også er hos Mercedes næste år.

Spekulationerne hører dog næppe op, før han har sat sin krusedulle på papiret. Det forventes han at gøre inden længe.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023