Lewis Hamilton beklager sig over ‘forfærdelig’ Mercedes i Brasilien

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Lewis Hamilton havde ikke mange ord at sige om Mercedes’ W14 efter sprintløbet i Brasilien.

Den britiske Mercedes-kører Lewis Hamilton havde ikke den succes, han havde håbet på i Brasilien. Han har fortsat et stort ønske om at overtage den samlede 2.-plads fra Sergio Perez, men det kræver, at han skraber point sammen.

Efter sprintløbet i Brasilien, hvor Hamilton sluttede på en 7.-plads, havde han ikke meget pænt at sige om W14’ere.

“Det var forfærdeligt. Det var overhovedet ikke sjovt,” sagde han til Sky F1, da de spurgte om hans oplevelse bag rattet.

“Jeg fik en god start, og derefter kæmpede jeg bare med balancen, en masse understyring og overstyring. Jeg kæmpede bare med bilen fra et rigtig tidligt tidspunkt.”

“Og så havde jeg ingen dæk til sidst. Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal rette det til i morgen.”

Af denne grund har han heller ikke de store forhåbninger til søndagens løb. Han forventer selv, at det bliver et langt løb, da han havde flere problemer med sin W14.

Det eneste, han kan komme på er, at de har taget fejl med hensyn til hans opsætning. Dette kan Mercedes dog kun ændre på, hvis de vil lade ham starte fra pitlane. Og det har de næppe i sinde at gøre.

“Det bliver en lang eftermiddag i morgen. Det er helt sikkert,” indrømmede han.

“Jeg kan kun gå ud fra, at jeg har fået den forkerte opsætning. Det er, hvad det er. Jeg vil kæmpe så hårdt, som jeg kan i morgen, men vi vinder ikke. Det er helt sikkert. Så jeg vil bare prøve at se, om jeg kan styre dækkene en lille smule bedre i morgen.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023