Lewis Hamilton bebrejder specifik person hos Red Bull for Sergio Perez’ problemer

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Sergio Perez har ikke haft en god sæson, og nu peger Lewis Hamilton på en konkret person hos Red Bull som årsag for dette.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Sergio Perez ikke har haft en god sæson. Tværtimod har det været meget tydeligt, at han ikke har været i stand til at hamle op med rivalerne.

Blandt andet er han blevet markant overgået af sin holdkammerat Max Verstappen i stort set alle løb. Naturligvis har dette ført til stor spekulation om, hvad der ligger til grund for dette. Særligt taget i betragtning af, at mexicaneren fik en rigtig god start på sæsonen.

Hvis man spørger Mercedes-kører Lewis Hamilton, er der én konkret person hos Red Bull, der bærer en stor del af ansvaret.

“Jeg har aldrig været i netop den position, som Checo (Perez, red. )er i. Men som kører forstår jeg, at det psykologiske og mentale pres vejer så tungt på dig. Det er svært at forklare og sætte ord på,” sagde Hamilton ifølge FoxSports Mexico.

“Jeg synes, han har en fantastisk støtte omkring sig. Jeg synes, han har klaret sig meget godt.”

Men det ser ud til, at det ikke er støtte fra Red Bull, som han taler om. I hvert fald er det ikke alle hos Red Bull, der støtter ham, lyder det fra briten.

“Jeg tror ikke, hans hold virkelig har støttet ham specielt meget. Jeg vil ikke sige holdet, fordi der er mange mennesker på et hold, men en bestemt talsmand har ikke været god til at hjælpe psykologisk,” sagde han.

“Hvis jeg hørte Toto tale negativt om mig i weekenden, ville det være rigtig hårdt. Så det er et svært miljø for ham, men jeg synes, at han har håndteret det efter bedste evne.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023