Lewis Hamilton afviste fristende tilbud fra Ferrari

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Ferrari-præsident John Elkhann har vist personligt initiativ ved at tilbyde en kontrakt til Lewis Hamilton, men dette har briten afvist.

Den nuværende sæson er halvvejs, men Lewis Hamilton har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt. Derfor kan han potentielt ende uden kontrakt, da hans nuværende udløber efter denne sæson.

Både han og Mercedes-teamchef Toto Wolff har dog ved flere lejligheder understreget, at en ny kontrakt er på vej.

Selvom det snart er seks måneder siden, at de startede forhandlingerne, er en aftale endnu ikke på plads. Og dette fik angiveligt Ferrari til at forsøge sig med et tilbud.

Ifølge den italienske journalist Leo Turrini afviste Hamilton dog høfligt tilbuddet.

“Hamilton var blevet kontaktet personligt af Elkann. Min forståelse er, at han høfligt svarede ‘nej tak’. Og man kan godt forstå det,” skrev Leo Turrini.

Tilsyneladende var Elkann ikke ene om at gøre et forsøg på at lokke Hamilton væk fra Mercedes.

Ifølge Auto Motor und Sport er Elkann ikke den eneste, der har taget kontakt til Hamilton, for at give ham et tilbud. Dette vidner om, at Ferrari tilsyneladende er meget ivrige efter at hente ham.

Faktisk viser det sig, at teamchef Frédéric Vasseur også har kontakt Hamilton, for at give ham et tilbud. Også her valgte Hamilton dog at afslå det.

“Vasseur rygtes at have givet Hamilton et tilbud. Jeg vil ikke afvise det,” afslørede journalist Michael Schmidt.

“Jeg tror, at Vasseur godt ved, at Lewis ikke skal nogen steder. Men han er nødt til at sørge for, at Ferrari viser noget dynamik.”

“Jeg synes også, at Hamilton er ret smart. Han ved godt, at selvom de betaler ham det dobbelte i Maranello, går det ikke bedre der: Ferrari er ikke foran Mercedes med deres bil.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023