Lawrence Strolls dom over Fernando Alonsos kontrakt med Aston Martin

Foto: Andrea Diodato/NurPhoto via Getty Images

På det seneste har der været spekuleret i 42-årig Fernando Alonsos fremtid hos Aston Martin.

Det er svært at komme udenom det faktum, at der kommer en dag, hvor man bliver for gammel til at være racerkører. Det gør sig naturligvis også gældende, selvom man hedder Fernando Alonso.

Den 42-årige spanier har gang i sin bedste sæson i Formel 1 siden 2013, da han har sikret syv podieplaceringer i 2023. Dette er nok til at give ham en nuværende 4.-plads i det samlede mesterskab.

På grund af hans alder har der dog været spekulationer om hans fremtid i motorsportens topklasse. Hans nuværende kontrakt med Aston Martin udløber i slutningen af næste sæson. Det er dog ikke udelukket, at han ender med at forlænge med holdet.

Holdejer Lawrence Stroll mener nemlig, at der stadig kan være mere at komme efter for spanieren. Derfor er han heller ikke villig til at udelukke, at de beslutter at forlænge hans nuværende kontrakt.

“Han er fuld af energi, som om han var 22 år gammel,” sagde han til Sky Sports.

“Han er meget engageret og ekstremt motiveret. Han er åbenlyst ekstremt talentfuld og er en fantastisk brandambassadør.”

“Han er fantastisk som Formel 1-kører på og udenfor banen. Han er også en fantastisk ambassadør for Aston Martin.”

Da han bliver spurgt om muligheden for, at han får en ny kontrakt, er han ikke afvisende.

“Alt er muligt. I øjeblikket har han en kontrakt om at køre med os næste år, og vi ser frem til det,” lød svaret.

Alonso har markeret sig meget i denne sæson, hvor han har overgået sin holdkammerat, Lance Stroll, i stort set alle løb. Desuden er han af flere eksperter blevet kåret som en af de dygtigste kørere i feltet, selvom han er fyldt 42 år.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023