Lawrence Stroll: ‘Jeg burde blive slået til ridder for det jeg har gjort’

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Aston Martin-ejer Lawrence Stroll er ikke bleg for at rose sig selv for den indsats, han har leveret hos den britiske virksomhed.

Lawrence Stroll er af den opfattelse, at han fortjener at blive slået til ridder, efter at have ‘reddet’ tusindvis af job hos den britiske bilproducent. Derudover har han også investeret massivt i deres Formel 1-hold.

For seks år siden stod Stroll i spidsen for et konsortium, der købte Force India. I 2019 blev det omdøbt til Racing Point, men allerede et år senere begyndte rejsen til at blive omdøbt til Aston Martin. Det skete, da han overtog den britiske bilproducent med en investering på 182 millioner pund.

I de efterfølgende år har han ikke blot formået at forøge Aston Martins aktiekurs. I samme ombæring har han også ført deres Formel 1-hold til helt nye højder, mens der bliver investeret i nye faciliteter.

I denne sæson er de med i kampen om andenpladsen i konstruktørmesterskabet. Fernando Alonso har sikret sig seks podieplaceringer i denne sæson, hvilket har givet holdet et stort antal point.

Konkret befinder Aston Martin sig kun 13 point efter Mercedes i den samlede stilling. Derfor mener Stroll, at han fortjener at få ros for sin indsats i løbet af de seneste år.

“Jeg burde slås til ridder for det, jeg har gjort,” sagde han ifølge AutoCar.

“Jeg har reddet tusindvis af job og bygget en ny Formel 1-fabrik med hundredvis af millioner i investeringer. Investeringen er svimlende.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023