Las Vegas Grand Prix dropper tribuner på trods af udsolgte billetter

Foto: Las Vegas Grand Prix / F1.com

Det er blevet besluttet at droppe opførelsen af en tribune til Las Vegas Grand Prix, selvom alle billetterne allerede var solgt.

Kun et par uger før det første Las Vegas Grand Prix blev det meddelt, at HG2-tribuneafsnittet i West Harmon Zone by Google Chrome ville blive fjernet på grund af ‘problemer med udsynet’.

Pladserne i West Harmon Zone skulle have haft et ‘utroligt udsyn’ over den lange Harmon Straight og indgangen til pitlane. Det ser dog ud til, at HG2, som var den mindste af tribunerne, ikke ville kunne leve op til dette.

Beslutningen blev truffet, efter at billetterne allerede var udsolgt, hvilket skabte en del forvirring blandt indehaverne af disse billetter.

Der er dog blevet fundet en løsning til de berørte fans, og i stedet for at tilbyde dem pengene tilbage, er de blevet tilbudt en ‘forbedret billetmulighed’. Det betyder, at de vil blive flyttet til tribunerne i T-Mobile Zone ved Sphere uden yderligere betaling.

Billetter på Sphere har en pris, der er omtrent 500 dollars højere end på West Harmon. Den nye tribune tilbyder også et endnu bedre og uhindret udsyn over banen. Dertil er der også adgang til underholdning og andre frynsegoder.

De berørte fans modtog nyheden via den officielle Las Vegas-app.

“På grund af problemer med udsynet har vi truffet beslutningen om ikke at bygge HG2-tribunen i West Harmon Zone by Google Chrome,” lød det.

“For det første Formel 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix er det vigtigt, at hver eneste fan får en uovertruffen oplevelse.”

“For at opnå dette vil alle tilskuere med billetter til HG2-tribunen blive flyttet til tribuner i T-Mobile Zone at Sphere. Det repræsenterer en forbedret billetmulighed, der inkluderer tildelte siddepladser med uhindret udsigt og adgang til T- Mobile Zone med fanaktiviteter, underholdning og mere.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023