Las Vegas går ‘all-in’ på Formel 1-banen

Foto: Twitter

I næste weekend skal Formel 1-feltet for første gang siden 1982 køre i Las Vegas. I denne forbindelse bliver der ikke sparet på noget.

Las Vegas er kendt som en af de største underholdningsbyer i verden. Det er en by, som folk fra hele verden rejser til, for at have en sjov og anderledes ferie.

Men næste weekend kommer byen til at se anderledes ud, end hvad den normalt gør.

Det skyldes, at der for første gang siden 1982 skal afvikles et Formel 1-løb i byen.

Tilbage i 1982 gik løbet under navnet Caesars Palace Grand Prix.

Arrangørerne gør alt for at gøre det til en stor fest for både kørere og tilskuere. Ligeledes gør holdene også sit for at gøre det til noget helt særligt.

Blandt andet har Max Verstappen bekræftet, at han har fået lavet en helt særlig hjelm til løbet i Las Vegas.

Ligeledes har Ferrari også afsløret, at de har fået lavet specielle køredragter til både Charles Leclerc og Carlos Sainz.

Forberedelserne til den store begivenhed er naturligvis allerede i fuld gang, og billeder af banen er begyndt at dukke op på de sociale medier.

Her kan man blandt andet se, at de er gået så vidt, at de har givet kantstenene et nyt udseende.

De er blevet lavet med et design, der får tankerne til at flyve hen mod de populære kasinoer på The Strip. De er nemlig blevet malet i rød, hvid og sort med de fire kulører fra spillekort.

Derfor er det også tydeligt, at der er gået ‘all-in’ på at gøre det til noget helt særligt. Ikke nok med det, så har ingen af kørerne kørt på banen før, hvilket kan åbne op for nogle overraskelser.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023