Lando Norris udskrevet fra hospitalet efter voldsomt uheld

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Weekenden i Las Vegas har ikke været nogen succes for Lando Norris. Han klarede sig dårligt i kvalifikationen, og var involveret i et voldsomt uheld under løbet.

Løbet i Las Vegas blev en kort affære for Lando Norris. Han nåede kun at køre fire omgange, inden han var involveret i et voldsomt uheld, der kostede ham resten af løbet.

På fjerde omgange havde han kurs mod sving 12, da hans bil pludselig mistede vejgreb. Det betød, at han blev slynget ind i barrieren med høj fart.

Den britiske kører var i stand til at træde ud af bilen uden hjælp. Men alligevel blev det besluttet, at han skulle en tur forbi et større hospital i Las Vegas.

Ifølge RacingNews365 er det af McLaren-teamchef Zak Brown blevet bekræftet, at den 24-årige racerkører var ‘desorienteret’, da han kom ud af bilen.

Først blev han undersøgt af lægepersonalet ved lægecenteret på banen. Her blev det besluttet, at det ville være bedst at overføre ham til University Medical Center.

Det er senere blevet bekræftet af McLaren, at Norris har fået det grønne lys af lægerne på hospitalet. Derfor har der ikke været behov for at indlægge ham. Tværtimod er der blot blevet udført en række undersøgelser.

Det var første gang i denne sæson, at Norris ikke gennemførte et løb. Det gjorde hans holdkammerat til gengæld, da han fik to point for en 10.-plads samt den hurtigste omgang.

McLaren har generelt haft det svært i Las Vegas, hvilket også var tydeligt at se i kvalifikationen. Hverken Norris eller Piastri klarede sig godt, hvilket var en klar indikation af, at McLaren ikke havde ramt den rigtige opsætning på deres biler.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023