Lando Norris overvejer at forlade McLaren efter møde med Red Bull

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Lando Norris har antydet, at han kan forlade McLaren, hvis holdets præstationer ikke bliver forbedret.

Lando Norris’ manager blev for nylig spottet i en samtale med Red Bull-rådgiver Helmut Marko, hvilket har ført til spekulationer om et skifte til konkurrent.

I et interview med PA har Norris reflekteret over de udfordringer, han har stået overfor i denne sæson, og hans længsel efter sejr.

“Dette har været min hårdeste sæson. Jeg har oplevet højdepunkterne og podierne, men det er også faldet til det værste, det har været for mig,” sagde han.

“Jeg har et stort ønske om at vinde, men det føles så langt ude i fremtiden. Det tager hårdt på mig, når jeg ikke er tæt på at kæmpe om point. Jeg får ingen tilfredsstillelse af det, og det gør ondt.”

“Når jeg indser, at jeg allerede har været i F1 i fem sæsoner, så tænker jeg: ‘For fanden’. Tiden er gået så hurtigt, og jeg vil ikke være i denne position om fem år.”

Han erkendte også, at han holder øje med potentielle muligheder og spekulerer på, hvordan hans karriere ville se ud hos et mere fremtrædende hold.

“Som kører holder du altid øje med tingene. Det er noget, enhver kører i feltet gør. Nogle gange tænker jeg på, hvad der ville ske, hvis jeg var i en anden position,” sagde han.

“Jeg er dog ikke en, der spilder tid på at dvæle ved det eller ønsker noget andet. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg er tilfreds med at holde fokus og arbejde hårdt.”

“Når tiden kommer til en forandring, vil det ske. Men jeg lader mig ikke rive med af de tanker. Som alle andre drømmer jeg om forskellige aspekter af livet.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023