Lando Norris kalder McLarens strategi ‘forfærdelig’

Foto: Shutterstock

Lando Norris er ikke tilfreds med McLarens strategi til Belgiens Grand Prix, hvor han måtte kæmpe for at vinde point.

Lando Norris har bakket McLaren op i deres beslutning om at bruge hårde dæk i Belgien. Samtidig har han indrømmet, at det var en ‘forfærdelig’ beslutning, som kostede ham på farten. Derfor måtte han nøjes med en 7.-plads ved Belgiens Grand Prix.

McLaren besluttede at køre med en større bagvinge end deres konkurrenter, hvilket gav dem en fordel i de våde forhold på Spa-Francorchamps.

Desværre for Norris var der stort set tørt under hele søndagens løb. Derfor var han også ene om at bruge de hårde dæk, og han raslede hurtigt ned gennem feltet på grund af manglende hastighed.

“Vi var nødt til at prøve noget, så vi valgte de hårde dæk, men det var bare værre,” sagde Norris ifølge Total Motorsport.

“Ingen har brugt det hårde hele weekenden. Vi mente, at det normalt passer os. Jeg synes, det var den rigtige beslutning at prøve, men det var stadig forfærdeligt.”

“Jeg havde bare ikke nok omgange til at få dækkene ind i det rette vindue, og til at kunne presse på. Jeg blev overhalet på min første omgang. Så endte jeg bag en anden bil, så jeg ikke kunne presse på i mellemsektoren, hvorefter jeg blev overhalet to eller tre gange mere.”

“Så satte vi de bløde dæk på, og alt vendte tilbage til os. Jeg ved ikke, hvordan vi endte på en syvendeplads. Helt ærligt, så følte jeg, at jeg for det meste var sidst. Så jeg er en smule overrasket over at ende på en syvendeplads.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023