Lando Norris hader forpligtigelser udenfor banen

Foto: Shutterstock

McLaren-kører Lando Norris har gjort det klart, at han ikke er specielt vild med forpligtelserne udenfor banen.

Når man er Formel 1-kører, får man ikke bare lov til at køre racerbil i weekenderne. Derimod er der også en lang række andre forpligtelser, man skal tage sig af.

Der er flere kørere, der har forklaret, at de ikke rigtigt bryder sig om det. Den seneste til at melde sig ind i koret er Lando Norris, der siger, at han ‘hader’ nogle af hans forpligtelser udenfor banen.

Selvom de kommer for at køre racerløb, er der også andre ting, kørerne skal være klar til i en løbsweekend. Det var særligt tydeligt i Las Vegas Grand Prix, hvor kørerne skulle deltage i ceremonier og arrangementer.

Blandt andet skulle de alle deltage i en åbningsceremoni onsdag aften, hvor de alle blev præsenteret på store podier. I samme ombæring var der også optrædener fra store artister. Derfor var der gjort et stort show ud af at præsentere de 20 kørere for tilskuerne.

“Jeg er ikke rigtigt til nogen af disse ting. Jeg nyder det ikke,” sagde Norris ifølge Total Motorsport.

“Jeg er meget indadvendt i forhold til alt det her. Jeg kan ikke lide at gå ind på en stor scene og have kameraer på mig hele tiden. Jeg hadede drama (faget, red.) i skolen. Jeg nyder det på ingen måde.”

“Nogle gange er det sjovere med nogle af partnerne og sådan noget, så det er en balance. Vi elsker at køre racerløb, så ingen af os kommer her kun for showet.”

“Det er bare en balance. Jeg tror, at det er meget mere (i Las Vegas, red.), end vi ville gøre andre steder. Det er langsomt blevet mere omfattende i løbet af årene. Vi giver også meget mere tid til tv end andre sportsgrene.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023