Lando Norris forklarer alvorlig ulykke i Las Vegas efter hospitalsbesøg

Foto: Instagram

Weekenden i Las Vegas var ikke den bedste for Lando Norris, der endte på hospitalet.

Lando Norris hverken startede eller sluttede godt i Las Vegas. Først og fremmest havde han ikke en god kvalifikation, men i løbet gik det hele endnu værre for den unge brite.

I kvalifikationen blev han slået ud allerede i Q1. Derfor befandt han sig i en svær situation søndag, hvis han skulle hente point. Alligevel besluttede han sig at gøre et forsøg på det.

Desværre for McLaren og Norris blev hans løb afsluttet allerede på tredje omgang, hvor han mistede kontrollen over sin bil. Det medførte, at han kolliderede med to barrierer. Heldigvis kunne han selv forlade bilen efterfølgende.

Selvom han selv kunne forlade bilen, så blev han sendt på hospitalet til yderligere undersøgelser. Heldigvis blev det her konkluderet, at han ikke var kommet alvorligt til skade, hvorfor han hurtigt blev udskrevet.

“En uheldig afslutning på vores Las Vegas GP,” skrev Norris som reaktion på hans hospitalsbesøg.

Desuden har han også meldt ud om årsagen til hans uheld. Han sagde, at det ganske enkelt var bunden af bilen, der fik kontakt med asfalten.

“Bunden af ​​mit gulv ramte asfalten, hvilket fik mig til at miste bagenden og ramme væggen,” lød det fra ham.

Han slog også fast, at han var ked af, at han var nødt til at udgå. Her fremhævede han også, at farten i Oscar Piastris bil så ud til at være lovende. Til sidst sendte han en tak til lægepersonalet, der tog sig af ham.

“Min store tak går til lægepersonalet, der undersøgte mig og til holdet for det arbejde, de nu skal udføre på bilen. En uge til at nulstille og så er vi tilbage til sæsonfinalen i Abu Dhabi,” lød det.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023