Lando Norris: Alarmerende mange uløste problemer hos McLaren

Foto: Peter Fox/Getty Images

Lando Norris afslører, at der stadig er lang vej igen for McLaren, da 70% af problemere med MCL60 endnu ikke er løst.

Selvom McLaren har gjort store fremskridt i denne sæson, er de slet ikke i mål, mener Lando Norris. Den britiske kører hævder, at op mod 70% af problemerne med MCL60 endnu ikke er løst.

På Silverstone leverede McLaren de bedste resultater, de har gjort i hele sæsonen. En sen Safety Car var det eneste, der kostede dem to kørere på podiet.

På trods af den flotte fremgang, er de slet ikke færdige med at forbedre deres MCL60. Norris mener derimod, at der fortsat er mange områder, der skal arbejdes med i den nærmeste fremtid.

Konkret mener han, at 70% af problemerne med bilerne ikke er blevet fikset endnu.

“Det er 70/30. 70% er ikke fikset, og 30% er fikset,” sagde han ifølge PlanetF1.

“Jeg tror, at det er 70% i øjeblikket. Hvis vi bare havde mere belastning, ville mere af det blive dækket, men det er ikke hele løsningen.”

“Dage som i dag beviser, at vi ikke er milevidt fra visse ting. Der er bare nogle ting, som vi har haft som et konstant problem i løbet af de sidste fem år, som vi stadig kæmper med. Der er stadig mange gode ting, som vi har været i stand til at gennemføre, såsom højere hastighed.”

“Siden jeg kom til i 2019, har vi altid været gode på visse baner, herunder denne (Silverstone, red.), Østrig og lignende. Der er mange ting at arbejde på.”

“Tackler vi de store og mere fundamentale problemer, og ikke blot ved at tilføre belastning, så kan vi have en meget konkurrencedygtig bil næste år.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023