Lando Norris afslører afgørende fordel over Max Verstappen

Foto: Peter Fox/Getty Images

Lando Norris har udtalt, at han har en fordel i forhold til Max Verstappen.

McLaren-kører Lando Norris mener, at han har ‘mere power’ i sin bil, end Max Verstappen har i hans. Derfor havde han også håbet på at kunne slutte foran hollænderen i søndagens løb. Men sådan gik det ikke.

Efter sprintløbet udtalte han sig om den kraft, som de to biler har. I denne forbindelse gjorde han det klart, at han tror, at McLarens MCL60 har mere rå kraft.

“Nej, han (Verstappen, red.) har ikke mere kraft. Jeg tror, at jeg har mere kraft,” sagde han i sit interview efter sprintløbet ifølge GPFans.

“Jeg ved det ikke. Jeg er nødt til at gennemgå det- Det er noget at se tilbage på. Som du sagde, så var min første start, men i anden fase af starten var jeg måske bare en smule konservativ.”

“Jeg tror ikke, jeg havde noget hjulspin. Jeg var bare en lille smule for meget på den sikre side. Der er ting at forbedre til i morgen. Jeg blev fanget i at sove lidt af George på første omgang, men tempoet var stærkt derefter. Jeg prøvede at gå efter Max, men jeg havde ikke nok, men det var sjovt.”

“Jeg er ikke bekymret. Om noget er jeg opmuntret over, hvor godt vores tempo var i dag. Vi kæmper ikke nødvendigvis med Max. Men vi taler om at konkurrere mod en af de bedste kørere i en af de bedste biler, der nogensinde har været i Formel 1.

“Vi kommer ikke pludselig til at kæmpe mod en Red Bull på banen, som vi ikke havde forventet ville være så god, som den har været. Mange gode overraskelser og en masse positivt for os.”

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023