Lando Norris advarer konkurrenter: McLaren har taget ‘kæmpe skridt fremad’

Foto: David Ramos/Getty Images

McLaren-stjernen Lando Norris har et positivt syn på det arbejde, der udføres på deres fremtidige bil.

Britiske Lando Norris har forpligtet sin fremtid til McLaren, og meget tyder på, at det har været en fornuftig beslutning.

På det seneste har holdet indført flere store opgraderinger, der har gjort dem til nærmeste rivaler til Red Bull. De er endnu ikke helt på niveau med Max Verstappen og co.

Faktisk går arbejdet med deres bil så meget fremad, at Norris mener, at McLaren vil være ‘favoritter til sejren næste år’. I samme ombæring slår han også fast, at han stadig har fuld tillid til holdet, efter deres seneste opgraderinger.

Han mener dog også, at de kun vil være i stand til at konkurrere på højeste niveau, hvis de fortsætter med at udvikle bilen. Derfor lægger han heller ikke skjul på, at der fortsat er arbejde at gøre.

I den sidste del af sæsonen har Norris præsteret på et højt niveau, og har kørt sig til i alt fem podieplaceringer. Dermed befinder han sig nu på en samlet 7.-plads i stillingen, hvor han kun har ni point op til Charles Leclerc.

“Hvis vi får en stærk start på sæsonen i 2024 og fortsætter med at udvikle vores bil, tror jeg, at vi lejlighedsvis kan være favoritter til sejren næste år,” sagde han i et interview med RacingNews365.

“Det betyder, at fra midten af sæsonen eller mod slutningen af næste år, vil vi på nogle baner kunne deltage i løbet som favoritter.”

På trods af sin store tillid til McLaren, ser han dog stadig Red Bull som favoritter til at løbe med sejren.

“Dette er dog ikke muligt på alle baner, da Red Bull stadig konkurrerer på et andet niveau end alle andre hold,” tilføjede han.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023