‘Lad være at skubbe mig!’: Rasende Pierre Gasly i sammenstød med Carlos Sainz

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Carlos Sainz og Pierre Gasly var involveret i et sammenstød i kølvandet på Storbritanniens Grand Prix.

Under søndagens løb på Silverstone gennemført Gasly en flot overhaling på Sainz. I det efterfølgende sving formåede Sainz at genvinde sin placering, hvilket Gasly var rasende over.

Alpine-køreren var rasende over, hvordan han var blevet overhalet af Sainz. Han gjorde det meget klart, at han følte sig presset ud af banen, da de nærmede sig svinget med en hastighed tæt på 290 km/t.

“Han kan ikke skubbe mig på den måde! F**k, han gav mig ikke plads,” råbte den franske racerkører via radioen.

Situationen stoppede ikke her, for efter løbet valgte Gasly at konfrontere Sainz, da han blev interviewet af et spansk medie. Da Alpine-køreren gik forbi ham, prikkede han ham på skulderen og sagde: ‘Du skal ikke skubbe mig på den måde’.

Sainz var tilsyneladende meget forvirret over situationen, men valgte alligevel at skyde igen. Han grinte kort, kiggede på kameraet og sagde: “Hva’? Stakkel.”

Det er ikke første gang i denne sæson, at Gasly har følt grund til at være ved på Sainz.

Det samme var tilfældet under Canadas Grand Prix, hvor Sainz blokerede for den franske Alpine-kører i kvalifikationen. Dette satte han ord på efterfølgende:

“Carlos gjorde det værst tænkelige stykke arbejde for at blive på racerlinjen. For mig er det fuldstændig uacceptabelt og uretfærdigt. Jeg har ikke ord til at forklare, hvad der skete,” sagde han ifølge Metro.

Ferrari-stjernen afsluttede løbet på en meget skuffende 10. plads. Endnu værre gik det for Gasly, der måtte trække sig fra løbet med få omgange tilbage.

Det skete efter en kollision med Lance Stroll, da han kørte ind på banen, efter at være mislykkedes med en overhaling. Det endte Aston Martin-kørere med at få en straf på fem sekunder for.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023