Kørere undslipper alvorlige skader efter skræmmende ulykke i Formel E

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Det kunne være endt helt galt, men heldigvis slap kørerne fra den store ulykke uden alvorlige skader.

Flere Formel E-kørere var under Rom E-Prix involveret i en stor ulykke. Selvom det så meget voldsomt ud, er kørerne sluppet uden de store skader.

Sam Bird var den første kører, det gik galt for. Det skete, da han med høj fart kørt ind i barrieren.

Den britiske racerkører tog sit sving en anelse for bredt, hvilket medførte, at han fik kontakt med barrieren. Desværre stoppede det ikke bare bilen.

Tværtimod fortsatte hans bil ned langs barrieren, inden den blev sendt ud midt på banen. Og det var herefter, at det hele udviklede sig i en voldsom retning.

Sebastian Buemi kom kørende umiddelbart efter Sam Bird, og han havde derfor svært ved helt at undvige ham. Han havde kontakt med bilens front, men var i stand til at køre videre.

Anderledes forholdet de sig, da Eduardo Mortara kom kørende. Han lå længere ned i feltet og havde derfor ikke observeret, at ulykken havde fundet sted.

Da han kommer ud af svinget, opdager han for sent, at Sam Bird holder midt på banen. Derfor ender han med at kollidere direkte med bilen, der holder på tværs af en stor del af banen.

Alle kørere kunne heldigvis forlade banen uden de store skader. Det forårsagede dog et rødt flag, og flere af bilerne var udsat for ret markante skader.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023