Klassisk Max Verstappen svar på spørgsmål om Brad Pitts nye Formel 1-film

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Max Verstappen er blevet spurgt til sit syn på den nye Formel 1-film, der har Brad Pitt i en af hovedrollerne.

Red Bull-kører Max Verstappen har angiveligt ikke gjort sig de store tanker om den kommende Formel 1-film med Brad Pitt i hovedrollen.

Hollywood-stjernen lagde vejen forbi Storbritanniens Grand Prix for at lave en række optagelser til sin nye film. Ifølge GPFans er der tale om en film, hvor man følger en F1-veteran, der vender tilbage til sporten.

Pitts hold fik sin egen garage med kørerskilte osv. Derfor lignede det en garage for et hold, der rent faktisk skulle deltage i løbet. Desuden lyder det, at der i filmen kommer til at indgå klip med rigtige hold og kørere.

Verstappen har dog ikke den store interesse i den nye film, selvom både Pitt og instruktør Joseph Kosinski dukkede op til kørernes briefing på Silverstone.

“Jeg tror, de kommer til at bruge nogle billeder af alle, hvad angår kameraer fra bilen og sådan noget,” sagde den hollandske racerkører ifølge Motorsport.com.

“Det er slet ikke noget, jeg bekymrer mig om.”

“I sidste ende bliver en film altid lavet for at skabe lidt af et show i den. For ja, selvfølgelig bliver det hele ikke rigtigt. Men jeg synes, det er helt fint. Jeg er faktisk ikke så meget til det.”

På sin helt egen måde formåede han derfor at slå fast, at han ikke gør sig specielt mange tanker om den nye film.

Desuden virker det heller ikke til, at han er imponeret over, at han potentielt kan blive en del af en kommende Hollywood-produktion. Derimod ønsker han blot at holde fokus på sin sport.

fredag 8. december 2023

torsdag 7. december 2023

onsdag 6. december 2023

tirsdag 5. december 2023

mandag 4. december 2023